Latest News

সহজেই দূর করুন নখ থেকে হলুদের দাগ What's New Life আমাদের উচিত নিজেদের দেশীয় পণ্যের প্রতি আরও বেশি যত্নশীল হওয়া : কঙ্গনা What's New Life সফল ভাবে চাঁদের কক্ষপথে প্রবেশ ইসরোর চন্দ্রজান ২-র What's New Life ভারতের উত্তরাঞ্চলের ভারী বৃষ্টিপাত ও বন্যায় এখন পর্যন্ত নিহত ৫৮ What's New Life কাঠমান্ডুতে গাছ কেটে নতুন এয়ারপোর্ট তৈরিতে প্রতিবাদ What's New Life আরও তিন বছর​ ​মেয়াদ​ বৃদ্ধি​ পাকিস্তানের সেনাপ্রধান জেনারেল কামার জাভেদ বাজওয়ার What's New Life বালাকোটের পর যুদ্ধের জন্য প্রস্তুত ছিলাম : বিপিন রাওয়াত What's New Life মোদির সঙ্গে কথা বলার পর ইমরান খানকে ফোন ট্রাম্পের What's New Life ED summons P Chidambaram this week in Air India case​ What's New Life SERAFINA’S MOREISH WEEKDAY LUNCH COMBO TO MAKE YOUR WEEKDAY FEAST A GRAND ONE! What's New Life
The Most Versatile, Dynamic, Eloquent Anchor In Our Industry – Anneysha Thakker

So starting with the most basic question.
1. What made you choose anchoring as a career?

Ans: Anything to do with talking or delivering a speech in front of the audience excited me since my school days and that became one of the majors reasons of choosing anchoring as my profession

2. What profession were you in before anchoring?

Ans: I am a very creative person. So I was a drawing teacher before I took up anchoring as a profession

3. The Best Experience you had as an anchor?

Ans: For that matter hosting a show with any celebrity is a very special feeling but I think hosting it with Sir Amitabh Bachan was a different league altogether

4. What or who has been your inspiration to choose anchoring as a career?

Ans: My neighbour Paromita Ghosh who actually gave me the first show of my life.

5. Who has been the most supportive to you in this journey?

Ans: My mother. She has my back not only for my profession but every other thing I aspire in my life

6. The most Honorable Moment you had in this career?

Ans: First time my mother came to watch my show and was very proud to have me as her daughter.

7. Have you ever felt nervous while hosting any events?

Ans: I still feel nervous when I take the stage but as I get a hang of the event, the process becomes smooth

8. You have hosted events with many celebrities. Which was the most memorable one?

Ans: Ofcourse Shahrukh Khan as he is one of the two reasons I took up this profession.

9. Lastly, anything you would like to say to the anchors who are just starting their careers?

Ans: be who you are on the stage and you will own the stage.

Comments

The Most Versatile, Dynamic, Eloquent Anchor In Our Industry – Anneysha Thakker
The Most Versatile, Dynamic, Eloquent Anchor In Our Industry – Anneysha Thakker
The Most Versatile, Dynamic, Eloquent Anchor In Our Industry – Anneysha Thakker
The Most Versatile, Dynamic, Eloquent Anchor In Our Industry – Anneysha Thakker
The Most Versatile, Dynamic, Eloquent Anchor In Our Industry – Anneysha Thakker
The Most Versatile, Dynamic, Eloquent Anchor In Our Industry – Anneysha Thakker
The Most Versatile, Dynamic, Eloquent Anchor In Our Industry – Anneysha Thakker
The Most Versatile, Dynamic, Eloquent Anchor In Our Industry – Anneysha Thakker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Super 30 The Lion King Mission Mangal Batla House শান্তিলাল ও প্রজাপতি রহস্য প্যান্থার সামসারা Once Upon a time in Hollywood Fast and furious: Hobbs and Shaw
What's New Life
Inline
Inline